Merhaba, ben firebase'e birçok görsel yükledim ancak uygulamayı açtığımda toplu şekilde yüklenme olduğu için görseller çok geç geliyor. Bunun için görsellerin firebase'e yüklediğim yada uygulamada olusturduğum sırayla gelmesini istiyorum ancak bunla ilgili herhangi bir kaynak bulamadım. Kodla birlikte anlatabilirseniz memnun olurum. Diğer bir sorum da ekrana yüklenen verilerin orada -güncellenmediği sürece kayıtlı kalmasını istiyorum. Aksi halde her açısta yükleme zaman kaybına neden oluyor. İlginiz için teşekkürler.. Merhaba, ben firebase'e birçok görsel yükledim ancak uygulamayı açtığımda toplu şekilde yüklenme olduğu için görseller çok geç geliyor. Bunun için görsellerin firebase'e yüklediğim yada uygulamada olusturduğum sırayla gelmesini istiyorum ancak bunla ilgili herhangi bir kaynak bulamadım. Kodla birlikte anlatabilirseniz memnun olurum. Diğer bir sorum da ekrana yüklenen verilerin orada -güncellenmediği sürece kayıtlı kalmasını istiyorum. Aksi halde her açısta yükleme zaman kaybına neden oluyor. İlginiz için teşekkürler.. https://aix.colintree.cn/en/extensions/AsyncImageLoader.html adresindeki eklentiye bir bakmanı tavsiye ederim.Resimleri sırayla yüklemek için bir liste hazırla ve ilk resmi çektir bu listeyi kullanarak resim başarıyla çekildiğinde sıradaki resmi çektir.Resimleri hafızaya almak için eklentideki path bilgisini kullanabilirsin buradaki bilgiyi bir listeye aktar böylece her bir resmin konumunu içeren bir liste elde etmiş olursun bundan sonra yapman gereken çekilecek olan resim daha önce çekildimi diye kontrol etmen olacaktır.Genel mantık bu diyebilirim https://aix.colintree.cn/en/extensions/AsyncImageLoader.html adresindeki eklentiye bir bakmanı tavsiye ederim.Resimleri sırayla yüklemek için bir liste hazırla ve ilk resmi çektir bu listeyi kullanarak resim başarıyla çekildiğinde sıradaki resmi çektir.Resimleri hafızaya almak için eklentideki path bilgisini kullanabilirsin buradaki bilgiyi bir listeye aktar böylece her bir resmin konumunu içeren bir liste elde etmiş olursun bundan sonra yapman gereken çekilecek olan resim daha önce çekildimi diye kontrol etmen olacaktır.Genel mantık bu diyebilirimAppybuilder Firebase'den sırayla görsel veri çekmek