Merhaba, Appinventor da yapmış olduğum uygulamayı Kodular a taşıyıp, artık güncellemeleri Kodular üzerinden devam ettirmek istiyorum. Bunu yapmamın nedeni de "admob" olayı. Yaptığım şey : Appinventor dan "export .aia" yapıp Kodular a "import project" ile aldım. Hatta burada bir ekranda sorun çıkardı bende o ekranı app inventor da silip, tekrar export yaptıktan sonra kodulara import ettim. Google play de ki uzantıyı kopyalayıp, Kodular Screen1 parametrelerinden "Package Name" e yapıştırdım. Daha sonra "Export Apk" yaparak apk üretmiş oldum. Google Playda yeni sürüm ile bu apk yı yüklediğimde aşağıda ki hatayı alıyorum. Yükleme sertifikasıyla imzalanmamış bir APK yüklediniz. Aynı sertifikayı kullanmanız gerekir. Yükleme sertifikası şu parmak izine sahip: Şimdi burada ki sorunun keystore dan kaynaklı olduğunu düşünerek appinventor dan "export keystore" dedim. Ancak kodularda bu keystore u import edecek menü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.. Merhaba, Appinventor da yapmış olduğum uygulamayı Kodular a taşıyıp, artık güncellemeleri Kodular üzerinden devam ettirmek istiyorum. Bunu yapmamın nedeni de "admob" olayı. Yaptığım şey : Appinventor dan "export .aia" yapıp Kodular a "import project" ile aldım. Hatta burada bir ekranda sorun çıkardı bende o ekranı app inventor da silip, tekrar export yaptıktan sonra kodulara import ettim. Google play de ki uzantıyı kopyalayıp, Kodular Screen1 parametrelerinden "Package Name" e yapıştırdım. Daha sonra "Export Apk" yaparak apk üretmiş oldum. Google Playda yeni sürüm ile bu apk yı yüklediğimde aşağıda ki hatayı alıyorum. Yükleme sertifikasıyla imzalanmamış bir APK yüklediniz. Aynı sertifikayı kullanmanız gerekir. Yükleme sertifikası şu parmak izine sahip: Şimdi burada ki sorunun keystore dan kaynaklı olduğunu düşünerek appinventor dan "export keystore" dedim. Ancak kodularda bu keystore u import edecek menü bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.. Sağ üstten kullanıcı ikonuna tıklayıp Setting ( Ayarları aç) orada OverWrite keystore gibi seçenekler olacak oradan halletmen lazım Sağ üstten kullanıcı ikonuna tıklayıp Setting ( Ayarları aç) orada OverWrite keystore gibi seçenekler olacak oradan halletmen lazım Evet hocam baktım. Oraya tıkladığım da diğer uygulamalarınızı güncelleyemebilirsiniz diyor. Bunu da aşmanın yolu farklı bir gmail ile kodular da çalışma yapmak doğru mudur hocam ? Evet hocam baktım. Oraya tıkladığım da diğer uygulamalarınızı güncelleyemebilirsiniz diyor. Bunu da aşmanın yolu farklı bir gmail ile kodular da çalışma yapmak doğru mudur hocam ? Evet, şuanki imzanı kullanarak bir uygulamayı play de yayımladıysan,imzayı değiştirince güncelleme gönderemezsin. İki farklı hesap sorunu çözecektir. Forumda bu durum için istersen istek aç belki projeye göre imza seçme özelliği eklerler ilerde 🙂 Evet, şuanki imzanı kullanarak bir uygulamayı play de yayımladıysan,imzayı değiştirince güncelleme gönderemezsin. İki farklı hesap sorunu çözecektir. Forumda bu durum için istersen istek aç belki projeye göre imza seçme özelliği eklerler ilerde 🙂 Teşekkürler hocam farklı bir hesap ile halledeyim. Foruma istek açabilecek derecede ingilizcem yok 🙂 Teşekkürler hocam farklı bir hesap ile halledeyim. Foruma istek açabilecek derecede ingilizcem yok 🙂 Hocam peki şöyle bir çözüm mantıklı olmaz mı ? Şöyle yaptım her uygulamanın keystorelarını alıp bir klasöre ayrı ayrı kaydettim. Google da güncelleme yapacağım zaman o uygulamanın keystore nu yükleyip, apk indirip atıyorum. Hocam peki şöyle bir çözüm mantıklı olmaz mı ? Şöyle yaptım her uygulamanın keystorelarını alıp bir klasöre ayrı ayrı kaydettim. Google da güncelleme yapacağım zaman o uygulamanın keystore nu yükleyip, apk indirip atıyorum.Appinventor dan Kodular a
SHA1: A6:EA:7..........................................
SHA1: A6:EA:7..........................................